Hoppa till sidans innehåll

Gruppspel


Gruppspelet är en ständigt rullande turnering (4 omgångar per år) där man genom att spela en match per vecka samlar poäng och där de bästa i gruppen flyttas uppåt och de sämsta flyttas nedåt. 

Deltagare i gruppspelet är både gamla och unga, pojkar och flickor, tävlingsspelare och motionärer. Alla är välkomna som vill testa sina krafter mot jämbördiga spelare och dessutom vill känna lite "tävlingsnerv". Man spelar en match i veckan (ungefär) och matcherna spelas både på vardagkvällar och under helgerna. Varje omgång pågår i fem till sju veckor, beroende på antalet anmälda spelare.  Man räknar flest antal game och både vinnaren och förloraren får poäng efter spelad match. 6 poäng per match fördelas relativt efter hur många game man vunnit i matchen.

Gruppspelet är online på mycourt.se och där kan du anmäla dig, rapportera resultat av spelade matcher samt se matchresultat för andra matcher och ställningen i gruppen. Det finns även ett gruppspel som är öppet endast för damer och flickor, Damgruppspelet.

Anmäl dig till herrgruppspelet eller damgruppspelet och betala anmälningsavgift direkt i Mycourt. Logga in med din användare i Mycourt, klicka på Rönninge TennisCenter => Info => "Anmäl dig till gruppspelet här".

Regler för gruppspelet.

Instruktion för Gruppspel på Mycourt finns här.

Länk till mycourt.se.

Uppdaterad: 15 JAN 2018 20:23 Skribent: Niklas Sylvander

 

 

 

-

 

-

-

-

Postadress:
Rönninge TK - Tennis
Garnuddsvägen 35
14462 Rönninge

Kontakt:
Tel: 0760363443
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

RTKInstagram


 Huvudsponsorer:

 

logo_bp

 


SISU_177X177