Hoppa till sidans innehåll

Regler för spel på RTC:s utebanor


All bokning av tennistider på grusbanan eller plexipavebanan görs via mycourt.se, på samma sätt som när det gäller inomhustider. Strötid köpes endast i mycourt.se.

Pris: 110 kr/timma på grusbanan och 90 kr/timma på plexipavebanan.

Vid regn behöver du aktivt själv boka av din tid i mycourt.se för att få pengar tillbaka. OBS! Senast 3 timmar innan speltidens början.

Man kan också köpa ett säsongskort. Då kan man boka 1h/dag utomhus under hela sommaren (gäller både grus- och plexipavebanan). Du erhåller då ett klippkort i mycourt.se som du kan använda för bokning. Glöm inte att ange ditt klippkortsid när du bokar annars görs bokningen från din eventuella buffert på ditt spelarkonto.

 

Regler vid och efter regn
När det regnar är det inte tillåtet att spela på grusbanan. Grusbanan får inte beträdas efter regn förrän beläggningen blivit så hård att skorna ej gör märken i gruset. 

Skötsel/ordningsfrågor
Grusbanan har automatisk bevattning och behöver normalt ej handbevattnas. Däremot skall banan och linjerna alltid sopas efter spel enligt instruktionen som sitter på staketet vid verktygen - först innanför linjerna  i cirkel mot mitten och därefter utanför linjerna. Sluta spela i tid så Du hinner sopa för nästa speltimme. Efter sopning ska bortarna hängas upp på krokarna. Vid spel på grusbanan behöver du ha tennisskor lämpade för grusspel. Skor med grovt mönster, tex löparskor eller andra grovmönstrade fritidsskor är ej tillåtet då de förstör underlaget. Dessutom minskar skaderisken om du har rätt typ av sko när du spelar. För allas trivsel hjälps vi åt att hålla snyggt på banan i allmänhet, använd papperskorgen till skräp tex.

 

Säsongskort till fritt spel en timme per dag kan köpas till ett pris av 1500:-. Kortet gäller för hela familjen och köps i mycourt.se under menyn "klippkort".

Juniorer i tennisskolan: Alla tennisskolans elever får spela gratis på plexipavebanan när den inte är bokad. Ta med en kompis om du vill. För spel gäller att minst en på banan ska vara elev i tennisskolan. Om banan är bokad, måste de juniorer som spelar gratis på banan genast lämna företräde för den spelare som bokat.

Uppdaterad: 18 APR 2018 08:25

facebook 


 Huvudsponsorer:

ica-supermarket-logotyp

 

logo_bp

 

 

 


SISU_177X177

 


Kontakta oss:

Tennisskolan

Kansliet

Rönninge TennisCenter
(för frågor om tennishallen, kontraktstider, utebanorna)


Stöd klubbens juniorverksamhet genom att gå med i 500-klubben!

Betala in på Klubbens Bankgiro 0814-4271. Läs mer här.

 

Vill du att Ditt företags namn eller logga ska synas på vår hemsida?
Kontakta Björn Möllersten för att sponsra klubben: tel: 070-585 82 75 eller mail.
Alternativt Bengt Härse: tel: 0730-287 023 eller mail.

 

 

 

Besökare sedan 2010-03-18

Postadress:
Rönninge TK - Tennis
Garnuddsvägen 35
14462 Rönninge

Kontakt:
Tel: 0853257700
E-post: This is a mailto link

Se all info